La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha reivindicat avui la gestió de Manuel Reyes al capdavant de l’Ajuntament de Castelldefels, la segona alcaldia més gran dels populars a Catalunya, com un exemple del bon fer del seu partit en l’àmbit municipal.

En declaracions als mitjans, la líder dels populars catalans ha destacat que aquest municipi del Baix Llobregat ha rebaixat l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) fins al mínim permès.

Així, ha reclamat continuar amb aquesta “extraordinària gestió” i ha avisat que qualsevol altra opció és “un vot perdut” perquè ha sostingut que els altres partits volen fer un front “antiPP”.

Sánchez Camacho ha destacat que, durant el mandat de Reyes, Castelldefels és una de les localitats on més ha caigut l’atur en el Baix Llobregat, alhora que s’han impulsat mesures per afavorir als emprenedors locals.

“Vull demanar als votants que no pensin en altres marques, perquè la marca autèntica és la que té Manuel Reyes”, ha resolt.

L’actual alcalde ha ressaltat que durant els últims quatre anys s’ha desencallat la tercera fase del passeig marítim i ha subratllat que continuarà en la mateixa direcció si revalida l’alcaldia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here