L’equip santjoanenc va decantar la balança al seu favor quan faltaven uns segons pel final del partit que s’ha disputat aquest cap de setmana a la localitat d’Almassora, Castelló

L’equip sènior femení A de l’Handbol Sant Joan ha jugat aquest cap de setmana a Almassora (Castelló) la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor B (segona categoria estatal femenina) i el resultat no ha pogut ser millor: les noies santjoanenques han fet història en proclamar-se campiones de la fase. El camí no era gens fàcil al poliesportiu de La Garrofera ja que participaven equips durs i de bon nivell com el Bm. Dos Hermanas andalús, l’HC Eivissa i el Bm. Almassora.

A la gran final van arribar l’equip amfitrió i el Sant Joan, amb victòria de l’equip de la nostra ciutat per un apretat 25-26, en un partit espectacular i molt emocionant fins al final. Les alternatives al marcador van ser constants i es va decidir a pocs segons del final a favor de les santjoanenques.

L’Handbol Sant Joan ha culminat així una temporada impressionant i jugarà per primer cop en la seva història a la Divisió d’Honor B. L’equip va tenir una multitudinària rebuda per part de familiars i aficionats quan va arribar a Sant Joan Despí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here