Els sindicats han convocat aturades els dies 21, 22, 28 i 29 de maig per denunciar l’incompliment del conveni. Les primeres es van produir el 14 i 15 d’aquest mes

Es reempren la vaga convocada per la UGT a Groundforce -primer operador de handling de l’aeroport del Prat- per denunciar l’incompliment del conveni per part de l’empresa. Les aturades seran els es van iniciar els dies 14 i 15 i continuaran des d’avui 21 i durant els dies 22, 28 i 29 de maig.

Segons la UGT, des de fa tres anys el creixement del tràfic aeri ha augmentat i l’empresa no s’ha plantejat en cap moment la contractació del seu personal de forma indefinida. D’altra banda, la direcció de l’empresa no demostra, segons el sindicat, una voluntat de negociació als actes de mediació que s’han donat fins al dia d’avui.

Cal recordar que l’empresa Groundforce dóna servei integral de handling a companyies com Air Europa, Alitalia, Qatar Airways, Aeroflot, Airlingus i United Airlines. També atén serveis de handling  d’atenció a l’avió en rampa a Iberia, Vueling, Air Nostrum, KLM, Air France,  British Airways,  EL AL i Aerolíneas Argentinas.

La plantilla exigeix una millora en les condicions laborals i el compliment total del conveni pactat. Els número de treballadors i treballadores afectats pel conflicte són un miler directes i un altre miler d’indirectes, i la UGT preveu un seguiment de la vaga massiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here