El candidat a l’alcaldia de Sant Vicenç dels Horts Miguel Comino assegura que ell sí que estarà a la ciutat, a «diferència del que governa que hi ha ara». El socialista ha criticat, en aquest sentit, a l’actual batlle; «Junqueras no hi és sempre, necessitem un alcalde que es dediqui 100% al nostre poble». Ho ha dit en un acte que ha comptat amb el suport del Secretari General del partit, Miquel Iceta, que ha demanat el vot «per una persona arrelada al poble, a diferència d’algun adversari»

Comino és optimista amb les possibilitats d’aconseguir l’alcaldia. Està convençut que creixeran, i en cas de no tenir majoria absoluta, «aquest cop no es repetira el que va passar fa 4 anys». El candidat creu que la situació és molt diferent, i que ara ells podran formar Govern, asseguren que «presentem una candidatura i un projecte molt renovats».

En aquest sentit, Miquel Iceta ha criticat que tres partits s’unissin i el PSC no fos el partit del consistori, malgrat guanyar en vots.

Retòricament, el candidat socialista s’ha alegrat que Junqueras sigui una persona molt influent, però ha lamentat que la ciutat necessita un alcalde que solucioni «el problema dels 3.000 aturats a la ciutat». Ha criticat que durant aquests últims anys s’hagin tancat molts serveis públics a la ciutat, i que «no s’hagi atret cap inversió ». Comino s’ha reafirmat que el principal objectiu del seu govern serà combatre l’atur.

«El 24M triarem projecte de ciutat»

El candidat socialista també ha assegurat que el 24 de maig no es presenta per resoldre cap problema a nivell nacional, i ha animat a triar el millor alcalde.

En aquest sentit, Miquel Iceta ha ironitzat; «si voleu graveu-nos amb l’estelada que no hi és», criticant que Junqueras no prediqui amb l’exemple, «que demana que es pengi la bandera independentista, però ell no ho fa».

Els socialistes han acabat afirmant que l’alcaldia de Sant Vicenç serà clau, per llegir els resultats del 24 de maig.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here