Enguany l’esdeveniment va coincidir amb la celebració de la Festa Major

La passejada amb bicicleta d’enguany va comptar amb la participació de més de 700 persones. L’esdeveniment va tenir lloc el diumenge 17 de maig, tot coincidint amb la Festa Major 2015. L’activitat forma part de la programació d’activitats esportives de la ciutat per fomentar l’esport en família a l’aire lliure.

La passejada, popular i participativa, pretén promoure la bicicleta com amitjà per a fer esport de manera saludable. La sortida va tenir lloc al Parc Ciclista Sant Boi i l’arribada al carrer de Baldiri Aleu, on van tenir lloc activitats lúdiques familiars (gimcana d’habilitats amb bicicleta, spinning, circuit BMX, iniciació al roller amb patins, circuit de bicicleta adaptada per a tothom i altres activitats lúdicoesportives)

Persones de 6 a 80 anys estaven convidades a participar a la cursa. Els nens i les nenes, fins a 6 anys, van realitzar un recorregut de 3,5 Km i la resta de participants van recórrer 10,8 Km. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va rebre el pas dels ciclistes, com en anteriors ocasions.

La Passejada amb Bicicleta està organitzada per l’Ajuntament, el Club Ciclista Sant Boi i la botiga Decathlon de Sant Boi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here