La Festa Major de Sant Boi s’ha celebrat els dies 15, 16, 17 i 20 de maig amb una gran participació de la ciutadania. Els grans concerts programats han registrat una afluència conjunta de gairebé 14.000 persones. A més, durant la Diada Castellera, Sant Boi ha esdevingut plaça de 9, en el moment que la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona aconseguia un 3 de 9 amb folre, per primera vegada, a la plaça de l’Ajuntament

L’afluència als concerts i escenaris de la celebració ha estat molt important. David Bustamante va reunir 6.500 persones, Els Catarres, al voltant de 1.600, el concert de Miguel Campello va aplegar 3.000 persones i Falete, convidat especial al Festival Flamenc, 2.800. Per la seva banda, 1.500 persones van poder gaudir del concert de l’Orquestra Plateria.

Els nou format i continguts de la Fira Familiar del Joc i l’Aventura que va tenir lloc de manera gairebé ininterrompuda els dies 16 i 17 al parc de la Muntanyeta va concentrar unes 4.000 persones.

Les ofertes teatrals “El Crèdit” i “Lari Poppins” van exhaurir les localitats a Can Massallera i la XXVI Trobada Gegantera va incloure la commemoració dels 25 anys de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Boi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here