Enguany, ambientat en l’imaginari d'”Alícia al país de les meravelles”

El 30 i 31 de maig el microteatre s’apodera del Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa a través del Microescena, un festival on les companyies locals presenten obres de producció pròpia i on les distàncies entre espectadors i actors pràcticament desapareixen.

Enguany, el món dels contes és el lligam narratiu que envolta les quatre obres que es podran veure, a través d’un recorregut ambientat en l’imaginari d'”Alícia al país de les meravelles”.

La companyia Prat a Clown ens convida a conèixer el món dels morts en “Buscant a Julen”. Les princeses, fartes dels estereotips, es converteixen en bruixes en un esperpèntic akelarre de la mà de Proscenio. Performart adapta un conte d’Oscar Wilde, “El jove Rei”. I per acabar, la companyia ETC ens transporta a un reality show on els personatges de Disney conviuran en una casa, a “GH Disney”.

Tant dissabte com diumenge hi haurà tres passis a escollir: a les 18 h,a  les 18.45 h i a les 19.30 h. Les entrades són gratuïtes i limitades i ja es poden passar a buscar pel centre cívic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here