Des d’avui 26 fins al 30 de maig, se celebraran més de vint activitats reivindicatives. En paral·lel també hi haurà un nou recapte d’aliments destinats a la Botiga Solidària de la ciutat
Cornellà se suma del 26 al 30 de maig a la III Setmana de la Dignitat, en què un gran nombre d’entitats, centres educatius i institucions de la ciutat es mobilitzen per organitzar actes divulgatius i reivindicatius sobre la necessitat de plantar cara a la pobresa, i per prendre consciència sobre la situació de moltes famílies del municipi en situació de risc social.

Coincidint amb la Setmana, es realitza un nou Gran Recapte d’Aliments destinats a la Botiga Solidària de Cornellà. Es podran fer aportacions a qualsevol de les activitats organitzades durant aquests dies, més de vint, que culminen el dissabte, 30 de maig, amb l’acte central de la plaça de Catalunya, que inclourà una ludoteca al carrer, circuits d’educació viària, la participació de Mossos i Bombers, etc. Les aportacions al recapte també es podran fer als comerços adherits a l’entitat Cornellà Compra a Casa i a la Festa de l’Esport.

Totes les persones que ho desitgin poden adherir-se al Manifest per la Dignitat, penjat a la web municipal.

La majoria d’activitats de la III Setmana de la Dignitat tenen lloc al carrer, i inclouen exhibicions de ball, concerts, gimcanes, jocs i tallers, l’elaboració de murals a les escoles, xerrades, etc. També cal destacar la conferència “El valor de la cooperació, a la base de la intel·ligència i de l’ètica”, a càrrec de Joan Manuel del Pozo (dijous al Castell, 18 hores), organitzada pel grup Cornellà Valors, així com el V Cros Popular del PELL, en què la participació dels corredors es traduirà en kwh destinats a pal·liar la pobresa energètica.

Descarrega les activitats de la III Setmana de la Dignitat
Pàgina web Setmana de la Dignitat
Subscriu’te al Manifest per la Dignitat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here