El Programa de la Dona de l’Ajuntament de Sant Feliu de LLobregat, amb la col·laboració del Consell Municipal de les Dones, organitza una xerrada debat i un cinefòrum per commemorar el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones que se celebra el dijous 28 de maig amb l’objectiu de promoure la salut i la qualitat de vida de les dones

La xerrada, sota el títol “La salut sexual en temps de crisi”, anirà a càrrec de Blanca Albillos, llevadora de l’ASSIR (Atenció Sexual i Reproductiva) del Baix Llobregat Centre, ubicat a Sant Feliu, i tindrà lloc a les 18 h al Centre Cívic Les Tovalloles. A continuació, a les 19 h, se celebrarà al mateix lloc un cinefòrum a partir de la projecció del film “Menopausa rebel” (2014), de la directora Adèle Tulli.

El Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones es va crear a partir d’una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que va tenir lloc l’any 1987 a Costa Rica. La Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar el 28 de maig com una data per a la mobilització i la reivindicació i on la salut de les dones fos la protagonista. Des de llavors molts països del món celebren accions a favor de la salut de les dones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here