Les diferents parades oferiran aquests 30 i 31 de maig tot tipus de productes, des d’herbes aromàtiques i confitura de mel fins a embotits o pastissos • La jornada integra curioses propostes com una desfilada d’oques de granja o un taller de munyir vaques

La Fira de Sant Ponç torna a la ciutat aquest cap de setmana. Com és tradició cada darrer diumenge de maig, Castelldefels celebra aquesta cita comercial, que organitza l’Ajuntament, i que omplirà la plaça de l’Església i els seus voltants amb productes de l’àmbit de l’artesania i l’alimentació.

Les diferents parades oferiran una gran varietat de productes: herbes aromàtiques, essències, infusions, confitura de mel, dolços, llaminadures, pastissos, així com un gran assortit d’aliments representatius del menjar català: formatges, el típic mató, embotits… A més, els últims anys s’han incorporat tot tipus de productes ecològics i artesania no alimentària.

El mercat camperol, les empreses locals, els artistes joves i les entitats de cooperació faran de Sant Ponç una gran festa comercial.

La Fira de Sant Ponç és una de les fires més antigues celebrades a Catalunya. Al voltant de l’11 de maig, diferents ciutats, pobles i barris de Catalunya celebren un esdeveniment únic en honor a Sant Ponç, patró dels herbolaris. A Castelldefels, la Fira de Sant Ponç es celebra des de l’any 1991.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here