La sortida serà a les 10 hores del diumenge 7 de juny, des de la plaça de la Vila

Ja s’han obert les inscripcions per a la 9a edició de la Bicicletada popular de Sant Vicenç dels Horts. L’esdeveniment esportiu  és totalment gratuït i està dirigit a tots els ciutadans que ho desitgin, tot i que l’organització considera que l’edat mínima adequada per participar-hi són els 6 anys. La bicicletada transcorrerà pels carrers de la vila i per la llera del riu Llobregat.

Hi haurà un recorregut pels més petits, d’uns 4 km, i un altre pels adults, d’entre 8 – 12 km. Tots dos recorreguts tindran un perfil pla, sense desnivells importants, i travessaran la carretera BV –2002 per endinsar-se cap a la llera del riu Llobregat.

La Bicicletada començarà i finalitzarà a la plaça de la Vila. L’hora de sortida serà a les 10 h. Està previst que els darrers ciclistes del circuit llarg arribin sobre les 11.30 h.

El període per poder registrar-se finalitzarà el divendres 5 de juny a les 12 h. Es pot fer a través d’Internet o de manera presencial al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts Piscina Montserrat Canals, i al Servei Integral d’Atenció Ciutanada (SIAC) a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here