La Setmana de l’Energia, campanya de sensibilització al voltant de l’estalvi i l’eficiència energètica, impulsada per la Unió Europea, comença amb accions prèvies aquest cap de setmana a Cornellà i Sant Feliu, amb activitats adreçades a les escoles

La Setmana de l’Energia, que se celebrarà del 15 al 19 de juny a nombrosos municipis catalans amb un programa d’accions de sensibilització al voltant del consum d’energia sostenible en línia amb els objectius europeus, tindrà avui divendres les primeres accions adreçades a escoles de Cornellà de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat.

També aquest dissabte, hi haurà també a Cornellà un taller de granissat a pedals en el marc del V Cross dedicat a lluitar contra la pobresa energètica.

Des de l’any 2006, la Unió Europea organitza la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, durant la qual arreu d’Europa se celebren actes i esdeveniments amb l’objectiu de compartir idees i trobar solucions d’estalvi i eficiència energètica i promoció de les energies renovables.

Amb el lema continuista d’edicions anteriors, “Quan parlem d’estalviar energia i diners, tu tens la paraula”, la campanya pretén fer arribar a la ciutadania un missatge de conscienciació que relaciona directament l’adquisició d’uns bons hàbits de consum energètic amb l’estalvi energètic i econòmic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here