La localitat baixllobregatina serà la seu del concurs musical ‘SonaBaix’ 2015 que tindrà lloc a La 2 del recinte firal de ca n’Oliveras. Promogut per les JERC del Baix Llobregat, el grup guanyador tindrà com a premi actuar en l’Acampada Jove 2015 a Montblanc. Les inscripcions són obertes i les maquetes es poden lliurar fins al 7 de juny

El concurs pretén impulsar a grups novells de la comarca que tinguin com a requisits no ser professionals, amb un màxim d’un treball editat i sense estar contractats per cap discogràfica o productora musical. Com a mínim, un dels components del grup han de ser resident del Baix Llobregat, menors de 30 anys i amb un repertori amb un mínim d’una cançó en català.

Com participar-hi

Les inscripcions dels grups o artistes que optin al concurs es faran mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça baixllobregat@jerc.cat. El termini de presentació de treballs serà el 7 de juny. En la inscripció s’ha d’incloure el logotip, una foto del grup i el rider i opcionalment un vídeo d’una actuació, el web o una maqueta.

Ca n’Oliveras veurà el SonaBaix 2015 amb l’actuació d’un màxim de cinc grups musicals de la comarca.

L’organització comunicarà els grups escollits l’11 de juny.

L’elecció del guanyador la farà un jurat qui haurà de valorar, entre d’altres, que els temes del grup siguin majoritàriament en català, que siguin d’elaboració pròpia i la qualitat i l’originalitat dels temes.

El grup guanyador participarà en l’Acampada Jove 2015, el festival de música d’estiu de la JERC que tindrà lloc a Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol vinents.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here