Els barris Centre i Vinyets-Molí Vell celebren junts la Capvuitada des de l’any passat

Aquest cap de setmana, del 29 al 31 de maig, ha tingut lloc la Capvuitada de la Festa Major. Els barris de Centre i Vinyets-Molí Vell han celebrat d’aquesta manera les seves festes de barri. Al llarg del mes de juny, ho faran la resta de barris de Sant Boi: Camps Blancs (5-7 juny), Marianao (12-14 juny), Ciutat Cooperativa-Molí Nou (19-21 juny) i Casablanca (26-28 juny).

La música (rock, llatina, d’arrel i d’arreu, big band, havaneres), les activitats de cultura popular catalana (diables, gegants, trabucaires, sardanes), les propostes per al públic infantil (tallers, atraccions i inflables) i les tradicionals catifes florals han estat els ingredients més destacats de la Capvuitada, que ha tingut com a escenaris principals la plaça de l’Ajuntament (Centre) i la plaça de Catalunya (Vinyets-Molí Vell) .

Les festes de barri són festes comunitàries que reflecteixen la vida quotidiana de cada barri i el seu teixit associatiu i que es viuen sobretot al carrer, aprofitant el bon temps habitual en aquesta època de l’any. En col·laboració amb l’Ajuntament, les entitats i les associacions de cada barri preparen les programacions mitjançant comissions de festes.

Vídeo (Youtube)

Fotografies (Flickr)

 Programes de les Festes de barri

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here