Jornada lúdica i plena d’activitats per celebrar la recuperació del Llobregat com a espai natural i d’ús ciutadà

II Festa del Riu

El Prat celebrarà per segona vegada la Festa del Riu el primer diumenge de juny, al parc del Riu. Serà una jornada lúdica i plena d’activitats per celebrar la recuperació del Llobregat com a espai natural i d’ús ciutadà.

El parc del Riu, que ha esdevingut una zona de gran utilització per part de la ciutadania, ha estat la darrera fita en la llarga recuperació del Llobregat com a nova i amable façana urbana.

Programa d’activitats
La tradicional Festa de la Bici acabarà el seu recorregut al parc del Riu, afegint-se així a la festa, que inclourà passejades guiades, circuits de bicicletes per a infants i per a persones amb discapacitat, taller de reparació
de bicis, actuacions musicals, volada d’estels, mercadets d’artesania i disseny, tallers diversos (reparació de bicis, papiroflèxia, construcció de menjadores per a libèl·lules i papallones, energies renovables, construcció d’estels, ensinistrament de gossos…), jocs infantils, portes obertes al pàdel, zumba, hip-hop, etc

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here