És el segon vol especial de la companyia per traslladar les víctimes de l’avió de Germanwings

Barcelona (ACN).- L’avió MD11 de Lufthansa que transportava més de 30 fèretres de la tragèdia de Germanwings als Alps francesos ha aterrat a Barcelona a les 16.43 h d’aquest dilluns.

L’entrega dels fèretres als familiars està prevista per al dia 16. Dimarts de la setmana passada la companyia traslladava les primeres víctimes a Dusseldorf, amb la qual cosa l’avió que aquest dilluns ha sortit de Marsella a les 15.50 h ha estat el segon vol especial que organitza la companyia alemanya.

Segons informa l’empresa, la majoria dels cossos que s’han repatriat són de procedència espanyola. La repatriació continuarà durant les pròximes setmanes i s’espera que estigui enllestida a finals de juny.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here