La nova mesura s’aplicarà als partits baixllobregatins de Martorell, Esplugues de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat

Barcelona (ACN).- El Departament de Justícia ha enllestit els tràmits necessaris per reubicar determinats òrgans judicials de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que es troben en instal·lacions obsoletes i que els seus usos ja no responen a les necessitats concretes del servei.

D’acord amb els operadors jurídics i judicials i mitjançant un concurs públic, s’han elaborat els plecs de condicions necessaris que han de fer possible l’arrendament de nous immobles amb l’objectiu de destinar-los a allotjar els òrgans judicials de Rubí, Mollet del Vallès, Martorell, Esplugues de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat, a més del de Santa Coloma de Farners, a les comarques gironines.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here