El proper dissabte 27 de juny més d’un centenar de botigues de Molins de Rei allargaran el seu horari comercial fins a la mitjanit

El motiu és la celebració de la primera Shopping Night, una iniciativa orientada a promocionar el comerç local i que ja ha estat realitzada amb èxit en altres municipis del país.

Música i animació als carrers i places, una Nit de Tapes al Mercat Municipal i botigues obertes fins a les 12 de la nit amb atractius descomptes i promocions. Aquests són els principals ingredients de la primera Shopping Night que se celebrarà a la vila el proper 27 de juny i que han organitzat conjuntament l’Ajuntament, la Unió de Botiguers de Molins de Rei i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal.

L’ambient festiu als carrers estarà garantit amb els dos escenaris principals, situats a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Creu, que acolliran actuacions musicals, desfilades de moda i exhibicions de ball.

També s’instal·laran tres carpes amb DJ’s que punxaran música a la plaça del Mercat, al carrer Jacint Verdaguer (cantonada Pintor Fortuny) i a l’avinguda de Barcelona (cantonada Pi i Margall).

A més, i durant tota la Shopping Night, els Timbalers del Camell i el grup de percussió del Cuc de Molins de Rei amenitzaran la nit pels carrers i botigues de la Vila.

Finalment, el Mercat Municipal oferirà una Nit de Tapes, amb productes a partir d’1 euro.

La iniciativa compta amb el recolzament d’una campanya promocional important, amb falques a emissores de ràdio nacionals, banderoles als carrers, flyers als establiments i difusió per la majoria de mitjans de comunicació locals públics i privats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here