El president planteja que els partits hi entrin o en quedin “al marge” i s’ofereix a assumir “el paper que toqui”

Molins de Rei (ACN).- El president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, va convidar aquest dissabte des del Baix Llobregat a les entitats sobiranistes, especialment l’ANC, Òmnium i l’AMI, a agrupar el sobiranisme de cara al 27-S en una llista per la unitat.

“Fem la unitat des de la societat” civil organitzada per tal d’encarar “amb més garanties d’èxit” les properes eleccions, va dir en una conferència aquest dissabte a Molins de Rei.

Mas es va mostrar partidari de fer una llista “amb el president” i no “del president”-“que se m’assigni el paper que toqui”- i hi va posar CDC al servei. Mas va plantejar que els partits hi entrin o en quedin “al marge” i sense concretar-ne més detalls va cridar el sobiranisme organitzat a entomar “quota de responsabilitat i lideratge”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here