L’AMB recorda la prohibició de fer fogueres a les platges coincidint amb les festes de Sant Joan

Barcelona (ACN).- L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha posat en marxa la campanya ‘El foc al cor’ amb motiu de la revetlla de Sant Joan. L’objectiu és sensibilitzar sobre els efectes negatius de les fogueres a la sorra de la platja i per demanar a les persones que passin la nit al litoral metropolità que abandonin les platges de matinada per facilitar la neteja.

Aquest operatiu començarà a les sis del matí perquè els banyistes en pugui fer ús amb normalitat a partir de les deu del matí. Un total de 123 operaris, nou màquines garbelladores i set camions de recollida de residus treballaran intensament a les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here