Els jardins del Progrés acolliran aquest divendres 26 de juny la III Shopping Night (08760) Summer edition. Des de mitja tarda i fins la matinada, els visitants podran triar i remenar entre prop d’una vintena de parades de roba, complements, teràpies, menjar i beure. La vetllada es complementa amb acompanyament musical, una zona chill out i, com a novetat, un espai infantil

El Centre Cultural i Recreatiu El Progrés celebrarà aquest divendres, amb la col·laboració d’Emme Creacions, la tercera nit de compres o Shopping Night. Des de les 19.00h de la tarda i fins les 02.00h de la matinada, els jardins de l’entitat seran oberts perquè tothom qui vulgui busqui i compri entre els ofertes de les parades.

Variada oferta de parades i de gastronomía

Eva Pérez, d’Emme creacions en bijuteria, destaca que “comptarem amb divuit establiments, que oferiran roba de dona i de nens, complements, productes per a la llar i fins i tot teràpies alternatives i massatges”.

També hi haurà oferta gastronòmica: “comptarem amb dues food tracks, o caravanes vintage que oferiran crèpes i menjar mexicà, i també els famosos sucs smoothies, combinats de fruites i verdures, a més de vins i cóctels i altres productes de menjar”, explica Pérez, qui afegeix que “els jardins d’una entitat centenària com el Progrés són un indret preciós per fer-hi aquesta Shopping Night. Animem tothom que s’hi passi”.

Zona chill out i tallers infantils

Per acabar de fer més atractiva la visita, la Shopping Night disposarà d’una zona chill out per prendre un vi o una copa i escoltar els Totem Trio, un grup de jazz i funk que amenitzarà la vetllada. A més, com a novetat, els pares i les mares podran deixar una estona els seus fills al taller on podran fer papiroflèxia i pintar, i que estarà disponible de 19.00 a 21.00h.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here