L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts elogia que els membres del seu equip municipal, amb Junts (ERC) i SVH Sí Pot, són persones “valentes, compromeses i generoses”

Sant Vicenç dels Horts (ACN).- El president d’ERC i alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, ha afirmat que el repte per aconseguir la independència “el protagonitzaran tots aquells que el vulguin protagonitzar” i ha insistit que el procés constituent després del 27-S el dedicaran “absolutament a tothom”.

“També a aquells que no hi hauran volgut participar, perquè tant legítim és ser independentista com no ser-ho”, ha remarcat.

En la presentació del govern municipal, que formen Junts x Sant Vicenç (ERC) i SVH Sí Pot, Junqueras ha elogiat els membres del seu equip, que formen part “d’un tipus de gent que actualment no és tan nombrós com la majoria voldríem; persones valentes, compromeses i generoses”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here