L’Ajuntament de la localitat baixllobregatina ha editat un tríptic informatiu que convida les persones que visiten Sant Boi a gaudir aquest estiu de la natura del municipi, el patrimoni històric i l’oferta de música en directe. El tríptic, titolat “Summer Experience”, ha estat dissenyat per l’empresa Kukuxumusu i la nova programació lúdica pren el relleu de la ‘Primavera Experience’

‘Summer Experience’ dóna continuïtat a una iniciativa precedent, ‘Primavera Experience’ , que durant els mesos d’abril a juny ha permès difondre l’oferta d’activitats existent a la ciutat els caps de setmana i ha contribuït a incrementar-hi la presència de públic. L’Ajuntament té la intenció de renovar, editar i distribuir el material d’aquesta campanya cada estació de l’any.

Els tríptics de ‘Summer Experience’ es distribueixen als hotels de la ciutat, als restaurants i edificis públics , amb un disseny que manté la imatge ideada per l’empresa Kukuxumuxu per al plànol turístic presentat el passat desembre durant la Fira de la Puríssima.

Música en directe i activitats a la natura i el patrimoni local

La programació recull activitats a l’entorn natural (“Fem de pagès!!!”, Vespres a Can Julià i Aplec de Sant Ramon), activitats de patrimoni i cultura (Nit medieval i Nit d’estiu al museu), cicles de música en directe (Música a la fresca a la Torre de Benviure i Nits de ball al parc de la Muntanyeta) i esdeveniments com les festes de barri, les revetlles de Sant Joan o el festival de música Altaveu.

Les activitats de “Summer Experience” es poden consultar al web municipal i a l’aplicació mòbil SBApp (Android i Apple).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here