Demà dissabte 27 de juny, d’11 del matí a 1 de la matinada, se celebrarà als jardins del Palau Falguera la 3a Fira de la Cervesa Artesana de Sant Feliu

Fins passada la mitjanit, la Fira congregarà més d’una vintena de productors cervesers, un centenar de cerveses de diferents estils i 8 estands gastronòmics. Les activitats programades seran molt variades i integraran la cultura popular a la Fira, amb la presència dels Geganters de Sant Feliu tant al matí com a la tarda.

D’11 a 14 h tindrà lloc la trobada de col.leccionistes by Cercol. A les 12 del migdia hi haurà tallers infantils a càrrec dels Voluntaris de Sant Feliu i a continuació teatre infantil a càrrec de Mitja i Mitjoneta. A les 13 h, hi haurà percussió amb els Drakaris seguit d’un concert de Trexmania. A partir de les 18 h continuaran les activitats per als més petits, amb una orxatada popular i una nova sessió de teatre infantil. A partir de les 19.30 h serà el torn per als balls funky, seguits d’una nova sessió de percussió amb els Drakaris.

Ja al vespre, tindran lloc el concert del grup The Kapitats, a les 21 h, i a continuació l’actuació del Dj Carlos Peñalver amb El Club de los 80. Durant tota la jornada, a més, la Fira estarà amenitzada per Pinups i el Dj Jagg.

La 3a Fira de la Cervesa de la ciutat està organitzada per La Taberna de Sant Feliu i l’Ajuntament, amb el suport de diferents col·laboradors.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here