L’Ajuntament de Gavà posa a disposició de la ciutadania un servei gratuït d’autobusos des de les 19.30 fins a les 24 hores

El foc serà protagonista aquest divendres amb l’esperat castell de focs artificials que es farà a la platja a partir de les 23 hores. Per facilitar-ne lʼaccés, lʼAjuntament ofereix, un any més, un servei gratuït dʼautobusos des del nucli urbà fins lʼavinguda del Mar.

Hi haurà servei cada 5 minuts, des de les 19.30 fins a les 24 hores amb un recorregut directe entre la parada situada a l’avinguda de Joan Carles I (davant del parc del Mil·lenni) i la rotonda de l’avinguda del Mar amb el camí de la Pineda.

El servei gratuït d’autobusos serà cada 15 minuts, des de les 24 fins a les 2.00 hores amb el següent recorregut: de la rotonda de l’avinguda del Mar amb el camí de la Pineda fins a les parades habituals de l’avinguda Joan Carles I, carrers de Sant Lluís i de les Colomeres.

Els autobusos circularan pel carril bus habilitat a l’avinguda del Mar. Faran un recorregut directe entre la parada situada a l’avinguda de Joan Carles I (davant del parc del Mil·lenni), i la que hi ha al final de l’avinguda del Mar (abans de la rotonda del pont de l’autovia de Castelldefels).

Entre les 21 i les 23.30 hores, l’avinguda del Mar, entre la plaça de la Terra i la rotonda que creua el camí de la Pineda amb aquesta avinguda, estarà tallada al trànsit privat en sentit Gavà-centre.

Per accedir amb vehicle privat a la ciutat des de Gavà Mar entre les 19 i les 23.30 hores, es recomana prendre l’autovia de Castelldefels i accedir-hi pel camí de la Pava, per Viladecans o per Castelldefels.

Però la música també serà un dels elements importants de la Festa Major a la platja.  A partir de les 22.30  hores hi haurà  ball a l’avinguda del Mar amb l’actuació del grup Funkystep& The Sey Sisters que interpretaran els millors temes del soul funk de tots els temps.

 

Font: ElBruguers.cat (Ajuntament de Gavà)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here