El festival creatiu i cultural, adreçat especialment al jovent de Castelldefels, inclou els concerts de La Folie i Infarto genital, guanyadors del Nous Talents 2015. L’entrada és gratuïta

Coincidint amb la cloenda del curs escolar, els jardins del Castell acullen aquest divendres, 26 de juny (a partir de les 19 h), la primera edició del Soundia Fest, un festival creatiu i cultural adreçat especialment a la joventut de Castelldefels que integra diverses activitats pensades per i per a joves i organitzat per les entitats juvenils de la ciutat i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament. Els participants s’hi trobaran concerts, teatre, dansa i nombroses activitats diverses. L’entrada és gratuïta.

L’objectiu principal és que s’impliquin en l’organització les diferents entitats juvenils de Castelldefels, per donar-se a conèixer i fer difusió de les seves activitats de caire cultural, artístic i lúdic, i que es converteixi en una festa feta i dirigida pels mateixos joves. Aquesta primera edició, precedida d’una curiosa i original campanya promocional, ha despertat un alt nivell de participació d’aquestes entitats, que apleguen joves d’edats, interessos i aficions molt diferents.

Les activitats comencen a partir de les 19 hores amb tot tipus de propostes: exhibicions de guitarra, baix, bateria i cant; paradetes artesanals; jocs catalans; capoeira; teatre musical; graffiti; hip hop; balls; i break dance.

A les 22 hores començaran els concerts de Stain of Madness, Infarto Genital, i La Folie. Aquest dos últims, segon i primer classificats al Nous Talents 2015. La jornada també inclou una gimcana i el Guateke Sandía

El Soundia Fest està organitzat per l’Ajuntament, a través de la regidoria de Joventut, amb la participació de La Clau, Joves de Castelldefels, Nob2 2015, Felsfest, Associació de músics Sona, Performing Arts, Agrupament Escolta Grimpamons, Pla de Barris de Vista Alegre, Abracces i El Castell Negre.

Hi haurà servei de barra i sopar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here