Entre les destinacions estatals amb més demanda, Palma de Mallorca i Eivissa; entre les europees, Londres i París, i a nivell internacional, Moscou i Tel-Aviv

El Prat de Llobregat (ACN).- L’Aeroport de Barcelona-el Prat ha començat aquest divendres la primera operació sortida de l’estiu, que s’allargarà fins al 6 de juliol, amb més de 10.118 operacions programades i 1.773.126 seients que oferiran les companyies.

Les destinacions estatals amb més demanda són Palma de Mallorca, Eivissa, Menorca i Sevilla; les europees, Londres, París, Amsterdam, Roma i Frankfurt, i a nivell internacional, Moscou, Tel-Aviv, Alger i Istanbul. L’operatiu de xàrters se centra en vols amb Moscou, Tel-Aviv, Sant Petersburg i Ekaterinburg.

El dia de major activitat és aquest divendres, amb 986 vols i 171.345 seients, seguit del proper divendres, 3 de juliol, amb 969 moviments i 168.932 seients

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here