Els potablava deixaran la camisa blanca i vestiran la de color blau grisós

Diada dels Castellers del Prat

Aquest dissabte 27 de juny a partir de les 11.30 h, la pl. de la Vila acollirà la primera diada castellera dels Castellers del Prat, en què estaran acompanyats pels Castellers de Cornellà i pels Laietans de Gramenet. 

La diada, que se celebra en el marc de laFesta de la Sega i el Batre, serà el bateig de la colla pratenca. Els potablava faran els primers castells de l’actució encara amb la camisa blanca que porten fins ara, pròpia de les colles en formació, i les darreres construccions ja les faran amb la nova camisa de color blau grisós, inspirada en la pota blava dels pollastres del Prat, un color que identificarà la colla a partir d’aquell moment. 

Malgrat el canvi de color de la camisa, la colla del Prat seguirà sent considerada com a colla en formació fins que la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), d’acord amb les colles padrines de la del Prat (Cornellà i Barcelona), n’aprovi la inclusió com a colla de ple dret.

Els Castellers del Prat ja han fet dues actuacions fora de la nostra ciutat -a Santa Coloma de Gramenet i a Viladecans- on ja van aixecar castells de 6 com els que volen completar aquest dissabte a la plaça de la Vila del Prat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here