L’actuació del de l’Hospitalet, que era sens dubte el plat fort de la Festa Major va ser seguit per milers de persones

Tal i com s’augurava de bon matí amb la presència dels primers fans vinguts d’arreu prenent posicions a la plaça de Francesc Macià, el concert d’Antonio Orozco va ser un èxit de públic sense precedents a Gavà. Milers de persones van omplir la plaça i els carrers del voltant per seguir aquesta actuació, que sens dubte, era l’estrella del programa d’aquest Sant Pere.

Orozco, que hores d’ara passa per un dels seus millors moments professionals amb la creixent popularitat aconseguida arran de la seva participació com a “coach” al programa “La Voz”, va presentar un espectacle encabit en la seva nova gira d’estiu denominada “Origen”, que va arrencar al maig, a Marbella, i que es passejarà, en els propers mesos, per tot l’estat. Es tracta d’un projecte on fa un repàs a temes dels 7 discos que té editats fins ara, però segons reconeix el mateix, “des d’un angle molt diferent. El que volem és recordar d’on venim, musicalment parlant i començar un nou camí, amb temes com “Hoy será”, que ara sona arreu, i que suposen un canvi radical d’estil i so. Sé que això és un risc, però crec que la vida s’ha d’afrontar així, amb nous reptes”.

Orozco es mostrava molt content i il·lusionat de poder tocar a Gavà perquè assegurava sentir-se “com a casa. Hi tinc molts amics i hi vinc sovint, fins i tot el meu productor és d’aquí”, i precisava que aquesta circumstància “suposa una pressió afegida. Ho hem de fer molt bé perquè no vull defraudar ningú”.

 

Antonio Orozco, que ja fa 15 anys que va començar la seva carrera, traurà al mercat un nou àlbum a la tardor.

Font: Ajuntament de Gavà 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here