Els apartaments de Barcelona esperen puntes del 85% d’ocupació i càmpings i hotels de la costa confien en el mercat francès

Barcelona (ACN).- Els agents turístics afronten amb optimisme l’inici de la temporada d’estiu a l’àrea metropolitana de Barcelona, sobretot a les destinacions de costa. Els mercats català i espanyol seran fonamentals per garantir la bona ocupació en les diferents modalitats d’allotjament i s’espera també en una alta penetració del mercat francès. Apartur, la patronal d’apartaments turístics de la capital catalana, confia en la recuperació econòmica del conjunt de l’estat espanyol per almenys repetir les puntes d’ocupació de l’estiu anterior, amb xifres de fins al 85% durant l’agost. El sector dels càmpings i els hotels de la costa, per la seva banda, preveuen millorar lleugerament les taxes d’ocupació de l’any passat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here