Aquest dilluns, dia en què es commemora el Patró, culminen els actes de Festa Major que van començar dijous passat

 

Avui, Diada de Sant Pere, enfilem el darrer dia de la Festa Major, i ho fem amb una jornada atapeïda d’actes, que donaran inici a les 11 hores, amb l’Ofici Solemne a l’Església de Sant Pere, en el decurs del qual, la Coral Sellarès interpretarà la Missa Criolla d’Ariel Ramírez, acompanyats pel grup de músics de la Asocicación Internacional de Cultura Latinoamericana (AINCLA) sota la direcció d’Emmanuel Niubó.

A la tarda, a partir de les 18 hores, el Jardí del Museu acollirà l’espectacle de contes, amb música i pintura: Blanc o negre?… Gris elefant!. Ruth Tururuth serà l’encarregada de narrar aquestes històries que conviden a commemorar el dia de la diversitat sexual mitjançant contes que parlen sobre les diferències, la tolerància i la convivència.

A les 20 hores, la gent gran celebrarà, com és tradició, el Fi de Festa amb coca, cava i ball amb l’orquestra “Aura”, a les pistes exteriors de Can tintorer, mentre que a les 21 hores, els actes es traslladen a la Torre Lluc amb l’actuació de dansa de l’esbart Bruguers. En aquest mateix espai, les havaneres, a les 22.30 hores, posaran el punt i final a aquesta festa major. Com l’any passat, el grup local Gats Vells serà l’encarregat d’interpretar-les mentre que la preparació i repartiment del rom cremat el farà la Companyia General del Foc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here