Demana extremar les precaucions en les activitats a l’exterior i incendis

Barcelona (ACN).- Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del pla Procicat per l’onada de calor davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya que l’episodi d’altes temperatures es faci més general a tot el territori -a excepció potser de la primera línia de la costa- entre dilluns i dimarts.

Per això, la DGPC demana a la ciutadania que extremi les precaucions si fa activitats a l’exterior per evitar incidències a causa de la calor i també per evitar possibles incendis. Sobretot es recomana evitar activitats prop de urbanitzacions o boscos que puguin provocar focs forestals.

La previsió és que durant els propers dies continuï superant-se la temperatura màxima extrema a la meitat sud del territori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here