El recull d’activitats esportives a la platja proposava el passat cap de setmana el Torneig Futbol Platja Sports La Pava-Pura Vida, el Campionat d’Espanya d’Ultimate i el II Castelldefels BeacHockey

Amb l’objectiu de dinamitzar i recolzar totes les activitats esportives que es venen desenvolupant a la platja en els darrers anys, aquest estiu tornen els Castelldefels Beach Games. Una iniciativa que posa de manifest la passió que existeix al municipi per viure l’esport alhora que es gaudeix de la platja.

L’agenda dels Beach Games continuava el passat dissabte, 27 de juny, amb el Torneig Futbol Platja Sports La Pava-Pura Vida. El torneig es va desenvolupar a la sorra de la platja, a costat esquerre de la guingueta Pura Vida.

A més, durant tot el cap de setmana, la platja de Castelldefels va acollir el Campionat d’Espanya d’Ultimate. En aquesta ocasió, a l’alçada de l’estació de Castelldefels Platja i el restaurant Fosbury.

La proposta del cap de setmana es va completar amb el II Castelldefels BeacHockey, organitzat pel Castelldefels Hockey Club. El torneig va tenir lloc els 27 i 28 de juny a tots dos costats de la guingueta Tibu-Ron.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here