La Generalitat no rescindeix de moment l’adjudicació a l’espera que acabi el procés judicial

Barcelona (ACN).- La vicepresidenta del Govern i portaveu, Neus Munté, ha anunciat aquest dimarts que la Generalitat presentarà un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem contra la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’anul·lar el concurs d’Aigües Ter-Llobregat.

Així ho ha decidit el Govern després de l’anàlisi detallada de la sentència del TSJC per part dels serveis jurídics. Fonts de l’executiu català han precisat a l’ACN que la Generalitat no rescindirà de moment l’adjudicació a l’espera que acabi el procés judicial. Munté ja va apuntar la setmana passada que hi havia moltes possibilitats que el Govern presentés recurs contra aquesta anul·lació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here