Per quart any consecutiu, el Palau Falguera acull novament durant el mes de juliol diferents actuacions musicals en el marc del Cicle de Joves Intèrprets al Palau. Els concerts, de caràcter gratuït, es fan a les 20 h als jardins del Palau i aniran a càrrec de cantautors i grups de música joves, la majoria dels quals són de Sant Feliu o bé tenen un important vincle amb la ciutat. Les sessions es faran els divendres i dissabtes compresos entre el 3 i el 18 de juliol

Aquest divendres 3 de juliol el cicle de concerts s’obrirà amb l’actuació del grup The Folkies, formació integrada per alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música.

El dissabte 4 de juliol pujarà a l’escenari el BCN Trio que presentarà el concert “Granados”, un homenatge al compositor i pianista Enrique Granados com a preludi del centenari de la seva mort que es commemorarà el 2016. Mario Bueno, Sílvia Casamajor i Laura Núñez, membres del BCN Trio, interpretaran algunes de les peces més conegudes del mestre.

El 10 de juliol serà el torn per al punk, gènere musical del qual es podrà gaudir al llarg de la jornada.

L’escenari dels jardins del Palau acollirà del dissabte 11 una doble actuació en una sessió dedicada a la cançó d’autor. Obrirà la jornada el cantautor local que es presenta sota el pseudònim Joc del Planeta. Tot seguit, la nit s’omplirà amb la música de Mark Duffy i The Latxicos. El cantautor d’origen irlandès Mark Duffy, qui va participar en el Cicle de Joves Intèrprets del 2014, presenta la seva nova banda, un grup català-irlandès que inclou a Guillem Moliner (baix), Gemma Ragués (violoncel) i Víctor Abadía (bateria), amb la col·laboració de Jose González (harmònica) i Alf Expósito (guitarra).

Les darreres actuacions tindran lloc el divendres 17 i el dissabte 18 de juliol. El dissabte es podrà gaudir d’un concert protagonitzat per la música celta Slàinte, una formació que malgrat no ser de la ciutat ha actuat en diverses ocasions al municipi amb gran èxit. I per últim, el dissabte 18 de juliol, tancarà el cicle l’actuació del grup Extrapolar, una banda local que navega entre el pop-rock anglès i el funky, i que presentarà el seu darrer treball.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here