Totes les setmanes de juliol (excepte Festes del Mar), i agost (excepte Festa Major) les Nits d’Estiu entre Palmeres tornen a oferir actuacions musicals, de ball, concerts i peces teatrals a partir de les 22 hores a la plaça de les Palmeres de la localitat baixllobregatina

Després de l’èxit dels quatre anys anteriors, aquest divendres arriba la cinquena edició de les “Nits d’Estiu entre Palmeres”, que torna com una cita cultural ja consolidada al calendari estival que té com a objectiu dinamitzar les nits de juliol i agost a la zona de la platja de Castelldefels.

Aquest any les diverses propostes culturals, la gran majoria a càrrec de grups i entitats locals, tornaran cada setmana (bé divendres o bé dissabte) a la plaça de les Palmeres. Espectacles de tot tipus com actuacions musicals, de ball, concerts, monòlegs o peces teatrals es donaran cita un cop per setmana a partir de les 22 hores.

Aquest divendres 3 de juliol, el programa s’obre amb l’espectacle (teatre musical i coreografies) de l’escola d’arts escèniques Performing Arts (20 h) i l’actuació de El Chele (22 h) presentant el seu nou disc Rumba catalana, en homenatge al seu oncle, el mític Peret. A més comptarà amb “la veu de la cobla”, Javi del Olmo, com a artista convidat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here