Concerts al solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno, una festa Holi, les festes del Carme… i moltes més activitats per gaudir de les nits d’estiu a Sant Joan Despí

Un concert de jazz a càrrec del Quartet de Jazz Royal Garden aquesta nit a la plaça de Catalunya (22 hores) donarà el tret de sortida a la programació cultural estiuenca ‘Nits de Juliol’ de Sant Joan Despí.

El solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno tornarà a ser escenari, les nits dels dijous, de concerts a l’aire lliure que de ben segur ens ajudaran a portar molt millor les caloroses nits d’aquest mes. L’any passat es va utilitzar aquest espai per primera vegada i la bona acollida ha fet l’Ajuntament torni a repetir l’experiència.

A més de les actuacions al solàrium (9, 16, 23 i 30 de juliol, al programa que us adjunto podeu consultar el detall de les actuacions), el teatre també serà protagonista. El dia 11, a les 22.15 h, al pati del Diamant del CC Mercè Rodoreda es farà l’acte de presentació de la temporada d’espectacles que començarà a l’octubre. Serà una activitat diferent, amb l’espectacle El Mêtre en què el públic jugarà un paper important.

Entre les moltes altres activitats que es faran hi ha la Festa Holi de Colors SJD (dia 4); un espectacle infantil (5 de juliol); les Festes del Carme, al barri de les Planes (del 10 al 12 de juliol), o una ballada de sardanes (dia 25).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here