La gent de Viladecans va ser la que més i millor va omplir els contenidors grocs de residus durant l’any 2014, d’entre les grans ciutats de Catalunya

Viladecans va rebre dimecres el reconeixement de l’Agència Catalana de Residus per ser el municipi de més de 50.000 habitants que va obtenir l’índex més alt de separació selectiva d’envasos lleugers.

Un cop descomptats els materials impropis –els que no estaven ben dipositats en les fraccions de residus corresponents–, la quantitat neta recollida a la ciutat l’any passat va ser d’11 quilos per persona. La més alta entre totes les grans ciutats catalanes.

Tot i estar al capdavant en la recollida d’envasos, la recollida selectiva global a Viladecans (118,3 kg per persona) es va reduir respecte a l’any anterior un 5,85%. Això suposa que es separen tres de cada 10 quilos de residus. Al total de Catalunya són quatre de cada 10 quilos.

Per tant, encara hi ha feina per ampliar els bons resultats de l’ús del contenidor groc a la resta de recollida selectiva.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here