Avui 6 de juliol s’obre el termini per poder adquirir les entrades dels grans espectacles

Les actuacions de Joan Pera, amb el muntatge Fer riure és un art, o de Lolita Flores i la seva interpretació de la Colometa a La Plaza del Diamante són dos dels plats forts de la temporada d’arts escèniques de Sant Andreu de la Barca, que començarà el 7 de setembre i que tindrà com a escenari el Teatre Núria Espert de la ciutat.

Des d’avui 6 de juliol es poden adquirir els abonaments per poder veure els grans espectacles previstos a la programació.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat la varietat d’estils de la programació “que pretén arribar a tots els públics”. Beas ha subratllat que la programació combina “òpera, humor i circ i barreja grans noms amb propostes més arriscades”.

Joan Pera serà l’encarregat d’aixecar el teló de la temporada amb l’obra Fer riure és un art, un monòleg amb el que l’artista celebra els 50 anys de professió i esdevé una classe magistral sobre l’art de fer riure.

La companyia local TeatrAndreu presentarà el 20 de setembre Rémora, un muntatge on el públic té un paper molt important en el seu desenvolupament. El 26 de setembre, Lolita Flores donarà vida a la Colometa de Mercè Rodoreda amb una adaptació de La plaza del Diamante.

A l’octubre, la programació continua amb la companyia Xip-Xap i La veritable història dels tres porquets (4 d’octubre); l’espectacle The Funamviolistas de la companyia del mateix nom, que explica una commovedora història amb una combinació de música, dansa, cant, humor i teatre del gest (17 d’octubre); i Patatu, de la companyia Únics produccions (24 d’octubre).

Petits monstres, de Produccions La Villarroel i Focus, obre la programació del mes de novembre (14 de novembre) amb una història sobre pors, temors i convivència; que continuarà amb Mans, un espectacle per a nadons de la companyia Fes-t’ho com vulguis (15 de novembre) i l’exitós Como en casa de uno… en ningún sitio, amb Santi Rodríguez (27 de novembre); Madame Butterfly, de la companyia Òpera Jove de Catalunya (28 de novembre); i Gisela y el libro mágico, amb Gisela, Elsa Anka i Octavi Pujades (29 de novembre).

El mes de desembre està marcat per la celebració del Nadal i dedica especial atenció als més petits. De la programació destaca Els valsos d’Strauss, el tradicional concert de Nadal (19 de desembre); i el muntatge L’avi Tonet, de la companyia Jordi del Rio (20 de desembre).

La venda de localitats comença avui i s’han previst diversos tipus d’abonaments per facilitar l’accés al teatre dels ciutadans i ciutadanes.

L’abonament Premiun inclou l’entrada a set espectacles i preveu un descompte del 25% sobre el preu de venda anticipada de cada espectacle. A més els abonats tenen preferència a l’hora de triar butaca.

Una altra opció és l’abonament 4 de 7, que permet escollir 4 dels 7 espectacles d’arts escèniques i preveu un descompte del 15% sobre el preu de venda anticipada de cada espectacle. En aquest cas les entrades es podran comprar a partir del 27 de juliol.

Finalment, els titulars del Carnet petits grans espectadors, adreçat a un públic d’entre 0 i 14 anys, tenen un 50% de descompte a les entrades dels espectacles familiars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here