L’Espai Baronda avui dimecres, 8 de juliol, a partir de les 16h, la 4a Jornada Emprenem adreçada a dones emprenedores, empresàries i cooperativistes i responsables polítics i tècnics dels ajuntaments del Baix Llobregat

En aquesta edició, el programa de xerrades està dedicat a aprofundir en els pros i els contres de la reforma horària des de la perspectiva de les empreses i la conciliació de la vida laboral i familiar.

La jornada, organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat, arrancarà a les 16 hores amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, i el president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà. A continuació es succeïran les ponències de persones expertes en la temàtica, com Ainhoa Fornos, cap de Recursos Humans de DAMM; Emilio Arnaiz, de la direcció de Recursos Humans de Nestlé i membre de la xarxa Nous Usos del Temps de l’Ajuntament de Barcelona; i Carme Figueras, consellera del Consell Audiovisual de Catalunya, entre d’altres.

Aquí podeu consultar el programa complet: http://www.elbaixllobregat.cat/emprenem/4jornada

A més, durant la jornada es podrà visitar a l’Espai Baronda l’exposició Dones d’Empresa, de l’Institut Català de les Dones, que vol fer visibles les aportacions històriques de les dones a l’activitat empresarial de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here