En el marc de les ‘Nits musicals als barris’ s’han programat tres concerts musicals que volen ser una alternativa a les nits de juliol

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca portarà la música a diversos barris de la ciutat amb la finalitat de fer més accessible la cultura a la ciutadania i de contribuir a dinamitzar les nits d’estiu. Es recupera, així, una iniciativa musical a l’estiu al municipi.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, ha destacat que “l’objectiu és oferir bona música, propostes variades i divertides i una alternativa per a les nits d’estiu”.

Beas ha explicat que “els parcs de la ciutat són ideals per acollir aquestes activitats culturals, que d’aquesta manera acostem la cultura a un col•lectiu més ampli, que sovint no accedeix a d’altres circuits”.

En el marc de la programació de les “Nits musicals als barris”, que compta amb la col•laboració de l’Escola Municipal de Música i Dansa, s’han programat tres concerts a l’aire lliure per les nits del cap de setmana de juliol a tres barris de la ciutat.

El programa l’enceta aquest dissabte 11 de juliol la formació Fuzz-On, que fa una proposta de jazz rock fusió. L’actuació tindrà com a escenari la plaça de Federico Garcia Lorca i serà a les 22.30 hores.

La formació Juan de Diego Trio, amb la seva proposta de jazz, actuarà el 18 de juliol al parc de la Solana, també a partir de les 22.30 hores i tancarà el cicle Cordes del món, amb les seves músiques del món, al parc del Palau el dissabte 25 de juliol a partir de les 22.30.

En aquesta primera edició del programa “Nits musicals als barris” les formacions participants estan integrades per professors de l’escola de música i en pròximes edicions i activitats els alumnes seran els protagonistes.

El director de l’escola de música, Jordi Ruiz, ha destacat que “sortint al carrer podem donar a conèixer la tasca del centre, donar més visibilitat a l’escola”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here