La programació es presentarà avui dissabte 11 de juliol durant la representació de l’espectacle El Mêtre, al pati del Diamant del Centre Cultural Mercè Rodoreda

Avui es presentarà a la ciutadania el programa de la propera temporada d’espectacles de tardor-hivern. L’espectacle interactiu El Mêtre (22.15 h, al pati del Diamant) serà el marc de la presentació d’aquesta nova temporada que portarà a Sant Joan Despí obres com Idiota, amb Ramon Madaula i Anna Sahun, La plaza del Diamante, amb Lolita Flores o Joan Pera. Teatre infantil, música i monòlegs completen la programació d’arts escèniques del Teatre Mercè Rodoreda i el Casal de Joves El Bulevard. Les entrades estaran a la venda a partir del dilluns 13 de juliol al web teatresdespi.cat i al Centre Cultural Mercè Rodoreda.

L’Ajuntament baixllobregatí ha confeccionat una temporada diversa i adreçada a tots els públics. La comèdia negra Idiota, interpretada per Ramon Madaula i Anna Sahun, aixecarà el teló del Teatre Mercè Rodoreda el 2 d’octubre que continuarà el dia 16 amb The Funamviolistas, guanyadora del guardó Espectacle revelació 2014 dels XVII Premios Max de las Artes Escénicas. Començarem el novembre rient amb un clàssic, Joan Pera, que presentarà l’obra Fer riure és un art (13 de novembre), i el desembre amb música amb un taller de gospel i un concert a càrrec de Twocats pel gospel (13 de desembre) i amb la superba interpretació de Lolita Flores que es posa en la pell de la Colometa de la La plaza del Diamante (18 de desembre). També al Teatre Mercè Rodoreda els més petits gaudiran amb Les princeses també es tiren pets (25 d’octubre); Patatu (22 de novembre) i Piu piu (15 de novembre). Com ja és habitual, la Sala El Bulevard acollirà els espectacles de petit format: el monòleg d’Àlvaro Carmona (23 d’octubre) i la música dels Chisky & Chiskypaldis, un tribut Fito & Fitipaldis (20 de novembre).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here