Garbiñe Muguruza, jugadora del Club Can Via de Santa Coloma de Cervelló, va veure’s derrotada per l’huracà Serena, la seva potencia i sobretot l’experiència que avalen 21 títols de Gran Slam. Williams va conquerir aquest cap de setmana el seu sisè Wimbledon, després de derrotar a Muguruza 6-4 i 6-4, en una hora i 22 minuts

Serena, de 33 anys, no va donar opció a una Garbiñe, de 21, que va disputar aquest dissabte a la pista central del All England Tennis Club de Londres la seva primera final de Gran Slam i també la primera d’una espanyola en 19 anys.

“Garbiñe no va parar de lluitar, és una gran jugadora”, va sentenciar Williams durant l’entrega de premis. “No estiguis trista -li va dir a l’espanyola- d’aquí molt poc estaràs aquí guanyant el títol”.

El joc de Garbiñe ha patit una grandíssima evolució, especialment sobre l’herba londinenca, però aquest dissabte tenia davant la tennista que ha dominat el circuit femení en les últimes dues dècades.

“No tinc paraules per descriure el que sento. El públic ha estat espectacular. He gaudit molt jugant aquí, han estat dues grans setmanes. Serena ha tornat a demostrar per què és la número u del món”, va declarar Muguruza després del partit.

Després del partit, els missatges d’ànim a Garbiñe Muguruza es van succeir a les xarxes socials. Grans noms de l’esport espanyol com el baixllobregatí Pau Gasol, Sergio García, Carla Suárez o Jennifer Pareja van brindar el seu suport a la jove tennista.

Tothom coincideix amb Serena Williams, aviat veurem a Garbiñe Muguruza aixecar un títol de Gran Slam.

Font: EFE

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here