La companyia, que operarà per primer cop des de Catalunya, oferirà tres vols setmanals i aspira a traslladar 60.000 passatgers anuals

El Prat de Llobregat (ACN).- El grup LATAM Airlines operarà a partir del mes d’octubre a l’Aeroport del Prat amb una nova ruta entre Barcelona i Sao Paulo, a través de l’aerolínia TAM. Oferirà tres vols setmanals, amb els quals confia arribar als 60.000 passatgers al cap d’un any.

Segons Rodrigo Contreras, director general de LATAM Airlines, han triat Barcelona perquè la consideren “un mercat estratègic dins Europa”, tant pel creixement que ha tingut el turisme català al Brasil com pel posicionament que té la capital catalana com a destí turístic.

En aquest sentit, Contreras ha assegurat que Barcelona és el primer destí escollit a Espanya pels viatgers brasilers i el cinquè destí europeu per a viatges de negocis i esdeveniments.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here