Hi trobareu, entre moltes d’altres activitats,una xerrada sobre el fet casteller, la Festa de l’esport vicentí i el sopar de benvinguda als nens i nenes sahrauís

La Festa Major d’Estiu de Sant Vicenç dels Horts arrenca aquest cap de setmana amb la celebració de sis actes que formen part del programa oficial. Demà al matí serà el torn del 9è Torneig de Frontó de Festa Major que s’allargarà fins a diumenge al Centre Catòlic. I la Foneria serà l’escenari, també demà a la tarda a les 19 h, de la inauguració del mural Un món creatiu i solidari, elaborat gentilment pel Col·lectiu d’Artistes Vicentins, com a mostra dels valors de la democràcia, la solidaritat i la convivència dels símbols d’identitat del municipi, i de la importància de la cohesió social, la dinamització cultural i la difusió dels trets que més defineixen la societat vicentina.

L’acte de reconeixement dels esportistes i les entitats esportives de Sant Vicenç dels Horts durant la temporada 2014-2015, la Festa de l’esport vicentí, tindrà lloc demà dissabte a partir de les 20.30 h a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Sant Antoni-La Blava.

En el marc de l’Estiu de Cultura, el Jardí de Can Comamala acollirà el concert de Raquel Xiberta, qui presentarà el seu nou disc Mate, tequila, cachaça i ron, acompanyada del guitarrista Ferran Morer i del contrabaixista Horacio Fumero. La cita serà demà a les 22 h. A la mateixa hora i dintre del mateix cicle cultural, la plaça de Narcís Lunes serà el lloc de trobada de la Ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa.

Dansa a la plaça de la Vila

El darrer acte del primer cap de setmana de la Festa Major d’Estiu serà el Festival de Dansa que se celebrarà diumenge a partir de les 19.30 h a la plaça de la Vila, amb les actuacions de Fem Dansa, Ferran i Manoli Escola de Ball i Quadre Flamenc Rafi Barbero.

Paral·lelament al programa d’actes de la Festa Major, el municipi gaudirà aquest cap de setmana de dues activitats més. Una és la xerrada El fet casteller, d’activitat cultural d’arrel tradicional a espectacle de masses, organitzada per la Colla Castellera Carallots, que tindrà lloc avui al Forn Romà a les 19 h. I l’altra és el sopar de benvinguda als nens i nenes sahrauís que, en el marc del projecte Vacances en Pau organitzat per l’ONG Sant Vicenç amb el Sàhara amb el suport de la regidoria de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat de l’Ajuntament, gaudeixen d’una estada de vacances amb famílies voluntàries d’acollida del municipi. Aquest se celebrarà demà dissabte a partir de les 21 h a la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià, amb tota mena d’activitats, regals, rifes i jocs per amenitzar la vetllada. Els preus dels tiquets són de 12 euros per als adults i de 6 per als infants. Més informació i venda de tiquets al telèfon 655 817 105 o al correu electrònic jooseluis1957@yahoo.es

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here