Els barcelonins The Excitements portaran la seva tempesta sonora aquest dissabte 18 de juliol al PAS (Pont a les Arts). Una banda que ha meravellat públics arreu d’Europa amb el seu r&b furiós i alguna balada soul. És una de les poques formacions d’aquí que poden dir que han actuat a places tan prestigioses com el Royal Albert Hall de Londres o a la BBC

The Excitements presentaran a Martorell el seu segon LP Sometimes Too Much Ain’t Enough (Penniman Records 2013), en què aposten per composicions pròpies amb la producció del nord-americà Mike Mariconda, expert en el rock de garatge. El resultat és un disc de soul i r&b ben filat per una banda que reivindica la puresa d’un estil tan excitant com el seu nom.

Capdavanters de la música negra a Barcelona

La formació va néixer a finals de 2009. El guitarrista Adrià Gual i el baixista Daniel Segura van trobar la cantant Koko-Jean Davis i, a principis de 2010, van completar la banda amb una potent secció de vents, bateria i una altra guitarra. El grup ha estat encertat amb la seva aposta per aquest estil immortal i donar-li una personalitat pròpia que ells anomenen rhythm & soul, que transmet música de ball amb ànima.

Després de girar per mitja Europa amb concerts incendiaris, The Excitements va assolir el reconeixement com a millor disc català en altres llengües als Premis Enderrock 2014, de la crítica.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here