Els plats forts de les festes arriben aquest dissabte 18 amb el desembarcament dels pirates i diumenge 19 amb les clàssiques Havaneres, entre moltes altres activitats

El programa va inclou, en la vessant més esportiva, la 16a edició del torneig 4×4 de vòlei platja “Voleiboom” al Beach Club Esportiu El Péndulo (10 h); el Mercat del Mar (18-24 h), amb paradetes artesanals i de temàtica marinera al passeig Marítim; i l’emblemàtica representació del Desembarcament de Pirates (20 h) a la platja precedida d’una Cercavila de Pirates amb els actors, actrius i figurants que hi participen.

La cercavila surt de la plaça de les Palmeres (19 h) per arribar a l’alçada del carrer 11, al lloc del Desembarcament Pirata, coordinat i dirigit per l’escola d’arts escèniques de Castelldefels Performing Arts. Després (21.15 h), torn per a la Sardinada popular organitzada per l’Agrupació de Pirates Sardiners, focs artificials al Parc del Mar (23.30 h) i el concert-ball amb l’orquestra Aquarium (23.45 h) al solar del passeig Marítim 161-163.

Aquest any s’ha programat per al dissabte (de 18.15 a 2.15 h) un servei especial d’autobús gratuït des del centre a la platja i a la inversa: Parades: carrer Santiago Rusiñol/Pintor Serrasanta i Carrer 11/Passeig Marina.

Diumenge 19, a la platja continua el torneig 4×4 de vòlei platja “Voleiboom” (10 h) i el Mercat del Mar (11-22 h), mentre que a la plaça de les Palmeres tindrà lloc l’espectacle infantil Els exploradors de l’aigua, i actuació castellera amb els Castellers de Castelldefels que estaran acompanyats en aquesta ocasió pels Castellers de Gavà.

A les 20 h, temps per gaudir del tradicional Concert de l’Associació Musical de Castelldefels a l’Església de la Mare de Déu del Carme (Can Bou). El cap de setmana i les Festes del Mar es tanquen a les 21.45 h a la plaça de les Palmeres alcompàs de la cantada d’havaneres amb el grup Mestre d’Aixa complementada amb el tradicional repartiment de rom cremat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here