La darrera reunió de la comissió de seguiment de la construcció del quart institut de Castelldefels va servir per conèixer la planificació de les obres. El cost de l’obra és d’1,5 milions d’euros

La darrera reunió de la Comissió de seguiment de la construcció del quart institut de Castelldefels, celebrada la passada setmana, va servir per conèixer el calendari del projecte que ha de fer possible la nova instal·lació educativa a la zona de Ca n’Aimeric, al costat de l’escola Josep Guinovart.

En la reunió, a la que estaven presents representants de l’Ajuntament de Castelldefels, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, de l’AMPA de l’escola Josep Guinovart i de l’AFA de l’Institut Castelldefels (que és el nom d’aquest quart institut), i les direccions de l’escola i l’institut a més de la presidenta de la Federació Coordinadora de les AMPA de Castelldefels, es van conèixer les dates de licitació i execució de l’obra, i es va establir el gener de 2017 com la data de posada en marxa del mateix. E

n aquests moments ja s’ha redactat el projecte, s’ha aprovat i ha estat publicat oficialment.

L’alcaldessa de Castelldefels, Candela López Tagliafico, ha assenyalat que “el govern municipal té un ferm compromís amb l’educació de qualitat a Castelldefels. Per això, per a nosaltres, és prioritària la construcció del quart institut i que el centre estigui acabat abans que acabi l’any 2016 per posar-se en marxa el gener de 2017. D’altra banda, volem avançar en la compensació per part de la Generalitat de la inversió que ja ha avançat l’Ajuntament”.

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Ivana Travesí, ha explicat que “la demanda de la comunitat educativa de l’institut i l’escola es veurà satisfeta amb aquesta construcció; ja que tots dos centres tindran els espais necessaris, evitant el tancament d’una escola. Aquest model crearà un precedent per abordar les futures necessitats educatives de la ciutat”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here