La plaça de la Vila de la capital del Baix Llobregat, esdevindrà aquest dimarts 21 de juliol, entre les 21 i les 23 h, l’escenari d’una activitat que porta per nom “Fem nostre el carrer”, una proposta nocturna perquè els joves gaudeixin de l’estiu a la plaça de la Vila

Es tracta d’una proposta del Departament de Joventut de l’Ajuntament adreçada als joves de la ciutat perquè gaudeixin d’una nit d’estiu a l’espai públic, tot participant d’activitats lúdiques i gratuïtes a l’aire lliure.

La nit inclourà diferents propostes com ara música, amb una Acoustic Jam Session, així com una actuació de màgia o la possibilitat de participar en partides simultànies d’escacs o altres jocs de taula.

L’activitat “Fem nostre el carrer” és la primera vegada que se celebra i s’inclou en el marc del programa “Estiu Jove 2015” que es va engegar a finals de juny i que es clourà el proper diumenge 26 de juliol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here