La estructura central ha cremat totalment i a les dues naus del costat han caigut les parets mitgeres

Gavà (ACN).- Un incendi ha calcinat aquest dilluns a la matinada la nau central d’una empresa dedicada a la fabricació de cosmètics capil·lars de Gavà situada al carrer de l’Àtom, segons han explicat els Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís poc abans de dos quarts de tres.

Les flames també han afectat les dues naus del costat, on han caigut les parets mitgeres. Els Bombers han donat l’incendi per controlat al voltant de les sis del matí.

Fins a la nau afectada, s’hi han desplaçat 18 dotacions. A primera hora del matí, els Bombers es trobaven fent el relleu i algunes d’elles es quedaran remullant la zona per donar l’incendi per extingit del tot.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here